opstina gornji milanovac

18. новембар 2020.
Замена расвете на градском и сеоском подручју је у току


Општина Горњи Милановац већ трећу годину за редом улаже значајна средства у одржавање и замену уличне расвете како на градском тако и на сеоском подручју. До сада је за ову намену опредељено 60 милиона динара.


gm

Данас је завршена замена расвете у улици кнеза Александра од раскрснице са Ломином до раскрснице са Таковском улицом а укупна вредност радова је 19 милиона 865 хиљада 400 динара.gm

-Поред замене лед расвете на ужем градском подручју предвиђена је и замена живиних сијалица на сеоском подручју. До сада је овај посао завршен на Старој прузи, у Грабовици, делу према Градском гробљу, затим у Горњим Бранетићима, Варницама и Драгољу - каже Бранко Мартиновић, помоћник председника општине за саобраћај и инфраструктуру и додаје – постављено је укупно 260 натријумових и 150 сијалица.


- Лед расвета омогућава даљиснко управљање интензитом светлости што је веома битно за одвијање саобраћаја - истакао је Мартиновић.


gm

На сеоском подручју постављено 70 нових натријум сијалица, а наредних дана расвета ће бити замењена у делу града поред Гимназије, од Дома културе до кружног тока у Љубићској улици као и у доњем делу улице Вука Караџића. Рок за извођење радова је 28. децембар а извођач је предузеће Elektro Energy.


gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!