opstina gornji milanovac

27. децембар 2017.
Посета представника Стрељачког савеза Србије


Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић уприличио је пријем за представнике Стрељачког савеза Србије. Делегацију су предводили потпредседник Савеза Никола Марић и државна репрезентативка Андреа Арсовић.


Главни разлози посете су давање на коришћење електронске мете Стрељачкој дружини „Драган Јевтић Шкепо“ и извесно домаћинство Горњег Милановца Државном првенству у стрељаштву 28. и 29. априла 2018. године.


gm

Никола Марић истакао је да је Стрељачка дружина из Горњег Милановца клуб који је у претходне две године највише напредовао и велику пажњу посвећује млађим категоријама и да је електронска мета стимуланс за даље напредовање. На седници Управног одбора Стрељачког савеза у четвртак биће одлучено ко ће бити домаћин државног првенства, а највеће шансе за домаћинство има Горњи Милановац и Спортска хала „Бреза“.


gm

Председник општине Дејан Ковачевић истакао је да је захвалан на подршци коју Стрељачки савез посвећује Стрељачкој дружини „Драган Јевтић Шкепо“ и истакао да је поносан на наше младе стрелце. Према његовим речима општина је спремна да подржи спортска такмичења али у исто време не жели да расипа новац грађана. Општина ће помоћи организацију државног првенства уколико Управни одбор Савеза у четвртак одлучи да је Горњи Милановац домаћин.


gm

Државна репрезентативка и учесница две Олимпијаде Андреа Арсовић истакла је да је одушевљена Горњим Милановцем и изразила наду да ће у априлу имати прилику да се такмичи у хали „Бреза“.


Процена је да ће на државном првенству у априлу учествовати око 300 такмичара.


gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!