opstina gornji milanovac

26. децембар 2017.
Реновирана амбуланта у Враћевшници


Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић отворио је реновирану амбуланту у Враћевшници. Амбуланта је реновирана средствима Канцеларије за управљање јавним улагањима, а вредност радова је 3 милиона динара.


„Општина Горњи Милановац наставља са улагањем у здравство преко Канцеларије за управљање јавним улагањима. У Враћевшници је почела са радом реновирана амбуланта. Три дана су овде присутни и лекар и медицинска сестра, једном седмично овде је и зубар. Договорио сам се са директором Дома здравља да медицинска сестра буде сваки дан овде у одређеном временском периоду због свих пацијената који морају да приме терапију. Вредност пројекта је преко 3 милиона динара, објекат је енергетски ефикасан, унутра су потпуно реновиране просторије, тако да смо добили једну модерну, потпуно опремљену амбуланту. То и јесте део програма који смо обећали суграђанима пред изборе 2016. године, да здравствена заштита буде доступна у свим селима и ми се трудимо да то и испунимо“, рекао је председник општине Дејан Ковачевић.


gm

Амбуланту у Враћевшници поред председника, обишао је и вршилац дужности директора Дома здравља Александар Чивовић.


„Учинићемо све да пружимо сву неопходну здравствену помоћ свима којима је она потребна. Превентивно деловање је изузетно важно и на томе ћемо радити у наредном периоду. Пре неколико месеци смо ушли у процес акредитовања Дома здравља, што значи стандардизовање услова рада и пружања медицинских услуга. Надам се да ћемо у години пред нама завршити тај процес“, истакао је Чивовић.


gm

gm

gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!