opstina gornji milanovac

8. децембар 2017.
Коктел за милановачке привредникe


Месец децембар је период у коме треба свести резултате рада у одлазећој години, анализирати шта је урађено и планирати послове за наредну годину. Управо то је учинио Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић који је синоћ , са својим сарадницима, уприличио новогодишњи коктел за привреднике из милановачке општине. Преко седамдесет представника привреде присуствовало је догађају на коме су били у потпуности информисани о резултатима актуелне власти у овој години али и плановима за 2018. годину.


gm

„Иза нас је успешна година, у којој су направљени значајни кораци на унапређењу пословног амбијента и стварању инфраструктурних предуслова за развој Горњег Милановца. Надам се да ће 2018. година бити још успешнија. Остварили смо успешну сарадњу са Председником Републике Србије, Владом Србије, ресорним министарствима и Канцеларијом за управљање јавним улагањима. Једна од првих посета Александра Вучића, као председника Републике Србије, била је управо Горњем Милановцу и то је доказ да смо препознати као успешна локална самоуправа. Да би једна локална самоуправа била успешна неопходна је добра сарадња општине и привредника. Ми то у нашој општини делима успешно доказујемо и надам се да ће тако бити и у будућности. Отворени смо за све ваше предлоге који би допринели да Горњи Милановац крене још јаче и брже напред. Без јаке привреде нема ни јаке општине“, рекао је између осталог председник Ковачевић у свом говору.


gm

Овакав пријем је место где се могу разменити искуства, чути критике и похвале захвалити за заједничке успехе и дати подстрек за нове потезе. Судећи по великом броју одазваних привредника, локална власт може и у наредном периоду рачунати на озбиљно и одговорно партнерство у пројектима који су од заједничког интереса.


gm

„Приступна саобраћајница је нешто што вас највише занима и повод због кога сам ја јуче обишао десет највећих компанија. Ја се још једном захваљујем свима вама који сте дали подршку да једно писмо упутимо председнику Србије и докажемо, иако је он био овде и зна колика је привредна активност, да је због броја возила за потребе привреде неопходна приступна саобраћајница. Недопустиво је да до ауто-пута долазимо кроз центар општине. Када смо сабрали број возила за десет највећих привредних субјеката, дошли смо до цифре од 500 камиона и теретних возила дневно“, истакао је председник.


gm

Уз личне жеље за срећу, здравље и успех у наредној години свим присутнима и њиховим породицама, председник је пожелео наставак успешне сарадње локалне самоуправе и милановачке привреде и у годинама које следе. Пријему су присуствовали и директори јавних предузећа и установа.


gm

gm

gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!