opstina gornji milanovac

24. новембар 2017.
Дом здравља обнавља возни парк


Дом здравља Горњи Милановац наставља са процесом обнове возног парка. Милија Костић, директор фирме Интерауто-Трејд из Прељине, донирао је путничко возило Дому здравља Горњи Милановац.


gm

Председник општине Дејан Ковачевић угостио је Милију Костића и Александра Чивовића, вршиоца дужности директора Дома здравља, са којима је разговарао о будућој сарадњи.


„Општина Горњи Милановац и Дом здравља су наши традиционални купци већ дужи низ година и како знамо да је Дом здравља у мало тежој материјалној ситуацији, желимо овим гестом да допринесемо обнови возног парка и да будемо пример и другим компанијама да учине исто. У питању је возило Опел Корса, које је потпуно ремонтовано пре него што смо га поклонили Дому здравља“, рекао је Милија Костић.


gm

„Дом здравља располаже са двадесет и два возила, од којих су девет спремна за расходовање. С обзиром да покривамо град и 62 села на територији општине Горњи Милановац, имамо недостатак возила. Планирамо да у 2018. години купимо пет или шест мањих возила, попут овог возила које је донирано, као и комби возила. Возило Хитне помоћи свакодневно вози пацијенте на зрачење у Крагујевац, и за ту намену користимо једно возило које је 12 година старо. Такође, свакодневно се превози до 10 лица на дијализу у Чачак, тако да су нам нова возила неопходна. Служба Хитне помоћи има два санитетска возила која су у потпуности опремљена опремом за реанимацију.Неопходно нам је теренско возило за приступ неприступачним теренима“, истакао је вршилац дужности директора Дома здравља Александар Чивовић.


Директор Чивовић захвалиосе господину Костићу јер је препознао потребу за набавку возила за Дом здравља. Позвао је и друге привреднике и власнике ауто салона да, уколико су у могућности, следе пример господина Костића, а на опште задовољство свих корисника здравствених услуга које пружа Дом здравља.


gm

gm

gm

gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!