opstina gornji milanovac

13. новембар 2017.
Медаље за учеснике општинског кроса


У Великој сали органа општине Горњи Милановац одржана је свечаност доделе признања најбољим учесницима овогодишњег општинског кроса. Трка „За срећније детињство“ одржана је на теренима СД „Таково“, под слоганом „Имамо циљ - дођи на старт“. Учествовало је 400 учесника из основних школа и Предшколске установе „Сунце“. 31 учесник освојио је једно од прва три места.


gm

Медаље и признања уручили су заменица председника општине Јадранка Достанић и испред Црвеног крста Горњи Милановац Небојша Ивовић и Драгослав Шекуларац.


„Драга децо учесници трке, цењени учитељи и наставници, представници Црвеног крста, господине Шекуларац, задовољство ми је да вас поздравим у име општине Горњи Милановац. Традиционална трка „За срећније детињство“ одржана је и ове године и окупила је велики број учесника, преко 400. Важно је увек истицати да је ова трка имала пре свега хуманитарни карактер, јер сте ви, драги учесници, куповином налепнице помогли деци којој је помоћ потребна. Изузетно је важно да од малена развијате и ту хуману страну своје личности. Такође, важно је да сте физички активни јер бављење спортом од малена значи здравији живот. Најбољи међу најбољима су данас овде и драго ми је да сам у прилици да вам уручим медаље. Наставите да будете хумани и да се бавите спортом, јер ће једно са другим направити од вас добре људе, на радост ваших породица и друштва у целини“, рекла је заменица председника општине Јадранка Достанић.


Према речима заменице председника општине, локална самоуправа ће наставити да подржава акције Црвеног крста, као и до сада.


gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!