opstina gornji milanovac

8. новембар 2017.
„Тражи се Љубица“


У службеним просторијама ЈКП „Горњи Милановац“ уприличена је изложба ликовних радова који су пристигли на тему селективног одлагања отпада, а у склопу акције „Тражи се Љубица“, коју спроводи то предузеће. Учешће су узеле основне школе са територије општине, и сходно слогану „важно је учествовати“ све школе ће добити награде.


gm

„Угостили смо представнике основних школа са територије наше општине, поводом ликовног конкурса на тему „Тражи се Љубица“. Пристигло је око 500 радова наших младих суграђана и то нам је послужило као повод да организујемо изложбу у службеним просторијама ЈКП „Горњи Милановац“. Школама ћемо као награде поклонити лопте за часове физичког васпитања и канте за смеће. Школе ће празнити канте у контејнере за селективно одлагање отпада“, рекао је вршилац дужности директора ЈКП „Горњи Милановац“ Иван Лазић.


gm

Према речима руководства ЈКП „Горњи Милановац“, сличне акције организоваће се и у будућности са жељом да се о селективном одлагању отпада и о заштити животне средине зна што више.


gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!