opstina gornji milanovac

6. новембар 2017.
Асфалтиран пут Шилопај - Церова


Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић присуствовао је асфалтирању локалног пута Шилопај - Церова. Асфалтирање овог путног правца, у дужини од 2.100 метара, у потпуности се финансира из буџета општине. Вредност радова износи 9.328.095,00 динара.


„Ја сам 30 година живео у граду, па сам се вратио на село. Овај пут смо ми урадили из својих средстава пре тридесетак година и ово је први пут, од тада, да се неко сетио да наше село постоји. Ово је један од најрадоснијих дана у нашим животима и захвални смо локалној самоуправи што су асфалтирали овај пут. Захвални смо председнику општине Дејану Ковачевићу и његово име ће заувек остати у памћењу мештанима, јер је урадио пуно за нас“, рекао је Радовин Штуловић из Церове.


gm

Некадашњи председник Савета месне заједнице Богдан Бојо Ликић истакао је да никада нису изведени радови овог обима и квалитета, као што је сада овај локални пут. Истиче да се сада аутомобилом може проћи у свако доба године и да су мештани изузетно задовољни како је пут урађен.


gm

„Изузетно значајна инвестиција за наше село и надам се да ће се народ вратити, као што имамо примера и сада, јер је добар пут предуслов за тако нешто“, рекао је Драган Сретеновић, који је члан Савета месне заједнице Шилопај.


gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!