opstina gornji milanovac

26. oktobar 2017.
Jесење чишћење града


Општинска управа општине Горњи Милановац (Канцеларија за заштиту животне средине), у сарадњи са предузећем „ФОКА“ д.о.о. из Горњег Милановца, које je обезбедило и донирало 1.000 кеса за сакупљање отпада, организовала је акцију „Јесење чишћење нашег града 2017“.


Циљ акције је да се уреди и очисти град, да се кроз заједничко дружење и рад деца едукују о потреби правилног депоновања отпада, али и да примером покажу сваком појединцу, који се немарно односи према чистоћи нашега града, да је много више оних који желе чист и уредан град.

ЈКП „Горњи Милановац“је у оквиру акције, уз дељење плавих (за папир) и жутих (за ПЕТ амбалажу) кеса учесницима и заинтересованој јавности, промовисао примарну селекцију отпада на свом штанду.


gm

Поред радника Канцеларије за заштиту животне средине и Одељења за инспекцијске послове, појединци из других одељења Општинске управе, који су раније као координатори учествовали у оваквим акцијама, укључили су се у координацију рада на чишћењу града и дежурство током саме акције.


Сви учесници акцијеокупили су се на Тргу кнеза Михаила у 12 часова, одаклесу кренули на чишћење унапред одређених локација.


gm

gm

gm

gm

gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!