opstina gornji milanovac

25. октобар 2017.
У четвртак јесење чишћење града


У четвртак, 26. октобра 2017. године,Општинска управа општине Горњи Милановац - Канцеларија за заштиту животне средине, у сарадњи са предузећем ''ФОКА'' д.о.о. из Горњег Милановца, које обезбеђује и донира 1.000 кеса за сакупљање отпада, организује ванредну јесењу акцију ''Јесење чишћење нашег града 2017''.


Циљ акције је да уредимо и очистимо наш град, да се кроз заједничко дружење и рад едукујемо о потреби правилног депоновања отпада, али и да примером покажемо сваком појединцу, који се немарно односи према чистоћи нашега града, да нас је много више који желимо чист и уредан град, који не без разлога већ дуго носи назив БЕЛОГ ЛАБУДА У ЗЕЛЕНОМ ЈЕЗЕРУ ШУМАДИЈЕ.p>

ЈКП „Горњи Милановац“ ће у оквиру акције, уз дељење плавих (за папир) и жутих (за ПЕТ амбалажу) кеса учесницима и заинтересованој јавности, промовисати примарну селекцију отпада на свом штанду.


gm

Општинска управа обезбедила је заштитне рукавице, које ће се уз кесе, делити учесницима у акцији. Поред радника Канцеларије за заштиту животне средине и радници Одељења за инспекцијске послове, као и појединци из других одељења који су раније, као координатори учествовали у оваквим акцијама, ће се укључити у координацију рада на чишћењу града и дежурства током саме акције.


Сви учесници акције се скупљају на Тргу кнеза Михаила у 12 часова (сем учесника из Основне школе „Десанка Максимовић“, који би са акцијом, уз своје координаторе и дежурна лица, кренули из дворишта своје школе), где би им се поделиле кесе и рукавице, те би са својим одређеним координаторима и дежурним лицима, кренули на чишћење унапред одређених локација. Акција би требало да се реализује до 14 часова.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!