opstina gornji milanovac

1. септембар 2017.
Наставак инвестиција на Руднику


На територији општине Горњи Милановац обављају се радови на асфалтирању локалних и некатегорисаних путева. Тим поводом Рудник су посетили председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић, начелник Општинске управе Александар Јевтовић и директор Јавног предузећа за изградњу општине Божидар Вучетић, где су, заједно са генералним директором предузећа Рудник и флотација „Рудник“ Ацом Илићем, присуствовали асфалтирању локалног пута. Асфалтирано је 650 метара пута, а вредност инвестиције износи 3.979.368,00 динара.


gm

„Овај путни правац има велики значај за предузеће Рудник и флотација „Рудник“ и за становнике насеља Колонија. Овај пут је асфалтиран пре десет година али је био у великој мери оштећен и била је неопходна његова рехабилитација. Захвални смо и општини Горњи Милановац и Јавном предузећу за изградњу јер је овај пут ушао у планове и надам се да ћемо у наредним годинама урадити и наставак пута према јами и даље према флотацији. Ми смо спремни да помогнемо и у овом пројекту и у свим пројектима који су на добробит радника и грађана“, рекао је генерални директор предузећа Рудник и флотација „Рудник“ Ацо Илић.


gm

„Данас се налазимо на Руднику и ово је наставак инвестиција у месној заједници Рудник, јер је у претходном периоду Јавно предузеће за изградњу општине урадило више од 8 километара некатегорисаних путева. Извршена је њихова санација гребаним асфалтом. Општинска управа ради на асфалтирању овог локалног пута у дужини од 650 метара, а вредност овог посла је 3.979.368,00 динара“, истакао је начелник Општинске управе Александар Јевтовић.


gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!