opstina gornji milanovac

26. август 2017.
Асфалтиран пут Бершићи - Галич


Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић, начелник Општинске управе Александар Јевтовић и директор Јавног предузећа за изградњу општине Божидар Вучетић присуствовали су данас асфалтирању локалног пута број 26 (Бершићи - Галич). Асфалтирано је 1500 метара пута, за шта је из буџета општине издвојено 5.668.524,00 динара.Мештани су у разговору са председником општине изразили захвалност што је пут урађен и што се једнака пажња посвећује свим месним заједницама.


gm

„Од ове године, општина Горњи Милановац је по први пут у буџету определила посебна средства за асфалтирање, уређење и поправку локалних путева. До ове године, грађани су и за локалне путеве прикупљали део средстава, а део улагала локална самоуправа.Сада општина плаћа из буџета целокупне радове на локалним путевима. Данас је на Галичу урађено 1500 метара локалног пута, још нам преостаје 2500 метара да га у целости спојимо са Срезојевцима и путем за Чачак, и то ћемо у наредним годинама урадити. Овај пут је од великог значаја за општину јер спаја два града и овим путем се може стићи од Милановца, преко Бершића и Галича, до Чачка. Овасаобраћајница се мора чистити током зиме, с обзиром да до ових година није била проходна и није се чистила, Јавно предузеће за изградњу ће преузети на себе обавезу да чисти овај пут у делу где је урађен нови асфалт“, рекао је председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић.


gm

На територији општине Горњи Милановац у току су инфраструктурни радови на изградњи и асфалтирању улица у граду, локалних и некатегорисаних путева. У буџету општине Горњи Милановац за 2017. годину за путну инфраструктуру укупно је издвојено 148.813.179,00 динара.
gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!