opstina gornji milanovac

23. август 2017.
Липовац добија нови асфалт


На територији општине Горњи Милановац наставља се са изградњом локалне путне инфраструктуре. Тим поводом, радове на асфалтирању локалног пута у месној заједници Липовац обишли су начелник Општинске управе Александар Јевтовић и директор Јавног предузећа за изградњу општине Божидар Вучетић.


gm

„Након локалног пута у месној зајдници Прањани (Прањани - Аеродром) у дужини од 520 метара, који је асфалтиран пре неколико дана, данас се наставља са асфалтирањем локалних путева на територији општине Горњи Милановац. Налазимо се у месној заједници Липовац, где је у току асфалтирање прве деонице локалног пута у дужини од 500 метара. У наредних неколико дана ће бити асфалтирано још 1000 метара. Приликом асфалтирања локалних путева имамо одличну сарадњу са Јавним предузећем за изградњу општине, које нам пружа сву неопходну техничку подршку и припрему градилишта пре почетка асфалтирања. Асфалтирање локалних путева се у целости финансира из буџета општине Горњи Милановац. Ова инвестиција у Липовцу износи 8 милиона динара“, рекао је начелник Општинске управе Александар Јевтовић.


gm

„Јавно предузеће за изградњу општине Горњи Милановац учествовало је на припреми за асфалтирање локалног пута, тако што је у целој дужини урађен ископ канала и постављене су цеви на улазима у домаћинства. Тиме смо смањили и саме трошкове изградње овог локалног пута“, истакао је директор Јавног предузећа за изградњу Божидар Вучетић.


gm

У буџету општине Горњи Милановац за 2017. годину за путну инфраструктуру укупно је издвојено 148.813.179,00 динара.


gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!