opstina gornji milanovac

22. август 2017.
Санација путева оштећених изградњом ауто-пута


Данас је почела санација једног од четири путна правца који су оштећени током изградње деонице ауто-пута Љиг - Прељина.


gm

У питању су локални путеви чију санацију су, у јуну ове године, договорили председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић и вршилац дужности директора предузећа „Коридори Србије“ Зоран Бабић.


Радови су почели на деоници пута у Семедражи, где је предвиђено асфалтирање пута у дужини од 550 метара.Након завршетка радова на овом путном правцу, машине ће бити пресељене у Месну заједницу Брђани, а затим и у Врнчане.


gm

Предузеће „Ратко Митровић“ ће изводити уговорене радове, сутра ће се асфалтирати 850 метара локалног путау Месној заједници Брђани и то два правца: од Цркве ка засеоку Савићи - Филиповићи (у дужини од 570 метара) и од Цркве ка засеоку Глишићи (у дужини од 280 метара).


У Месној заједници Врнчани потребно је урадити пројектно-техничку документацију за искључење са државног пута и пут ка центру села и извести радове према пројекту.


gm

Процењена вредност радована санацији локалних путева у Семедражи и Брђанима износи 8.100.000,00 динара, а новац за ове намене издвојиће предузеће „Коридори Србије“.


Такође, паралелно са радовима на путу, у Брђанима се приводе крају и радови на одводном каналу који површинске воде са ауто-пута одводи до реке Дичине.


gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!