opstina gornji milanovac

12. август 2017.
Председник општине у обиласку села након временске непогоде


Данас је горња села милановачке општине: Озрем, Горње Бранетиће, Доње Бранетиће, Горње Бањане , Теочин и Лозањ задесило тешко невреме. Град је потукао усеве у баштама, њивама и воћњацима.


gm

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић посетио је ова села како би се уверио у размере штете и са грађанима разговарао на који начин општина може да им помогне. Град је опустошио баште, њиве и воћњаке.


gm

Према речима начелника Општинског штаба за ванредне ситуације Милорада Димитријевића, стрелци су дејствовали у пуном капацитету. Процена штета од стране стручних служби биће накнадно обављена.


gm

Према оперативни подацима Републичког хидрометеоролошког завода и Радарског центра „Букуља“, на територији општине Горњи Милановац дејствовало је 14 противградних станица и испаљене су 53 ракете. На подручју које покрива 11 станица дошло је до елементарне непогоде - град. У току је сагледавање ситуације и у другим селима које је према извештају Општинског штаба за ванредне ситуације погодило невреме.


gm

Mеханизација Јавног предузећа за изградњу од јутрос је на терену, и ради на отклањању последица штете на путној инфраструктури. Одељење за Инспекцијске послове Општине Горњи Милановац, формирало је екипе које су на терену у циљу што бржег сагледавања и процене штете од јучерашњег невремена.


gm

gm

gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!