opstina gornji milanovac

29. јун 2017.
Председник Србије Александар Вучић посетио Горњи Милановац


У сали Дома културе одржана је традиционална свечаност доделе признања најбољим ученицима у школској 2016/2017. години. Председник општине Дејан Ковачевић уручио је признања ђацима генерације, добитницима дипломе „Вук Караџић“ и ученицима који су освојили једно од прва три места на републичким такмичењима.


Свечаном пријему, поред добитника признања и председника општине, присуствовали су и помоћник председника општине Александар Видојевић, заменик председника Скупштине општине Зоран Радовановић, секретар Скупштине општине Тијана Радивојевић, чланови Општинског већа, директори јавних предузећа и установа, наставници, професори, директори школа и породице добитника признања.
gm    gm

gm    gm

gm    gm

„Драги ученици, поштовани родитељи, цењени наставници и професори, уважени гости, велико ми је задовољство да вас поздравим у име општине Горњи Милановац. Поносни смо на вас и ваше успехе. Ви сте наша будућност, светла будућност. Аристотел је својевремено рекао да су корени учења горки али су плодови слатки. Уживајте у својим успесима, заслужили сте то. Наставите да будете вредни и одговорни, наставите да се образујете и усавршавате, јер је суштина знања да ако га поседујете, примените га. Велике заслуге за ваше успехе имају и ваши родитељи, наставници и професори, који су успели да ваша интересовања и способности усмере ка правим вредностима тако да и њима упућујем честитке. Будите упорни и истрајни и ваши снови ће се остварити. Ви сте наш понос!, истакао је у свом говору председник општине Дејан Ковачевић.


Признања је освојио 71 ученик. Од којих су њих десет својим радом и залагањем први међу једнакима у својој генерацији. Ђаци генерације у школској 2016/2017. години су: Петар Боровњак, Марко Игрутиновић, Марија Умељић, Тамара Радовановић, Ана Обреновић, Марија Весковић, Јован Дмитровић, Елвис Поломи, Марина Гавриловић и Душан Ивановић.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!