opstina gornji milanovac

28. јун 2017.
Председник општине Дејан Ковачевић добитник признања „Капетан Миша Анастасијевић“


Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић добитник је признања „Капетан Миша Анастасијевић“, за унапређење привредног и друштвеног амбијента у Региону. Признање је уручено у Сали Скупштине града Чачка.


gm

„Привреда општине Горњи Милановац је карактеристична, пре свега, по прерађивачком сектору, трговинским и услужним делатностима.

За разлику од већине осталих општина, највећи број предузећа успешно се трансформисао и привреда општине важи за једну од најздравијих у Републици Србији. На територији општине Горњи Милановац данас имамо преко 2000 активних предузетничких радњи и привредних друштава.

Значајну подршку афирмацији пословног амбијента у региону даје општинска власт Горњег Милановца, коју од прошле године предводи агилни председник општине Дејан Ковачевић. Са дипломом индустријског менаџмента и са богатим искуством стицаним у ДДОР-у и другим угледним компанијама, Ковачевић је и активан друштвени и јавни радник, од 2012. Године одборник у Скупштини општине Горњи Милановац, а од 2014.године народни посланик у Народној скупштини Србије.

Просперитетна локална самоуправа коју води прегалац и стваралац, а (прегаоцу Бог даје махове, каже песник) општина Горњи Милановац и господин Дејан Ковачевић заслужени лауреат овог друштвеног признања”, речено је приликом доделе признања.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!