opstina gornji milanovac

15. јун 2017.
Конкурс за награду „Бели лабуд“


Општинска управа општине Горњи Милановац расписала је конкурс за награду „Бели лабуд“, која се додељује за најлепше двориште. Формирана је петочлана комисија чији је задатак да изврши преглед уређења зеленила и пројеката уређења пријављених учесника на конкурс.


gm

„Конкурс је отворен за све наше суграђане. Стручна комисија бираће најлепше уређено приватно двориште, балкон - терасу, као и простор око вишепородичних стамбених објеката, најуређенији простор око пословног објекта, најлепше уређено школско двориште, а биће додељена и награда за пројекат уређења зелених површина „Михајло Симовић“. Сигуран сам да ће комисија бити непристрасна и да ће награду добити они који је и заслужују“, рекао је начелник Општинске управе Александар Јевтовић.


Конкурс је расписан у следећим категоријама:

• Најлепше уређено приватно двориште

• Најлепши балкон - тераса

• Најуређенији простор око вишепородичних стамбених објеката

• Најуређенији простор око пословног објекта

• Најлепше уређено школско двориште

• Награда за пројекат уређења зелених површина ,,Михајло Симовић”


gm

Право учешћа на конкурсу имају сви власници парцела на територији општине Горњи Милановац који нису претходно награђивани овом наградом. Конкурс је отворен од 8. јуна.


Сва заинтересована лица могу се пријавити радним даном од 8 до 15 часова на телефон 032/713-537 или у просторијама Одељења за урбанизам комунално-стамбене и имовинско-правне послове Општинске управе општине Горњи Милановац, у улици Тихомира Матијевића бр. 4. Контакт е маил: zorica.tolic@gornjimilanovac.rs
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!