opstina gornji milanovac

1. јун 2017.
Ниже цене улазница за базен


Председник општине најавио је, након седнице Општинског већа, новине у раду „Спортско-рекреативног центра“ и нове инвестиције.


„Општина Горњи Милановац определила је око 3 милиона динара за адаптацију базена, с обзиром да у претходних 30 година није ништа улагано. Неопходно је било да се санира мали базен и угради нова филтер станица, тако да ће и квалитет воде бити бољи у односу на прошле сезоне. Радови су у пуном јеку и до 18. јуна би требало да буду готови“, рекао је председник општине Дејан Ковачевић.


Општинско веће јуче је донело Закључак о давању сагласности на одлуке Привременог Управног одбора Установе „Спортско - рекреативни центар“ Горњи Милановац о издавању у закуп пословног простора на градском базену у Горњем Милановцу и на измене Ценовника услуга Установе „Спортско - рекреативни центар“.


gm

„Цене карата за Градски базен ће у овој купалишној сезони бити знатно повољније него претходних година, па ће износити 150 динара за одрасле, 100 динара за ученике основних и средњих школа, породична сезонска карта 8000 динара, индивидуална сезонска карта 3000 динара, док је за децу до 7 година улаз на базен бесплатан у пратњи родитеља“, истакао је в.д. директора Установе „Спортско - рекреативни центар“ Предраг Марковић.


„Желимо да цене улазница буду приступачне за свакога и због тога су ове године оне јефтиније. Један од наших циљева је да у оквиру постојећег комплекса спортских терена и базена изградимо затворени базен и надам се да ћемо до краја године завршити пројекат, како би у наредној кренули у његову изградњу“, рекао је председник општине.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!