opstina gornji milanovac

11. април 2017.
Амбасадор Шведске посетио Горњи Милановац


Амбасадор Шведске у Републици Србији Његова Екселенција Јан Лундин посетио је општину Горњи Милановац и компанију „Тетра Пак“. Председник општине Горњи Милановац састао се са амбасадором Лундином, након чега су, у пратњи директора за југоисточну Европу Франческа Фаеле, директора фабрике Јована Глигоријевића, директора за развој и инвестиције Индире Петровић и менаџера центра за дизајн Андреја Милутиновића, обишли погон ове, у светским размерама, познате и признате компаније која послује у нашем граду.


gm

Председник општине истакао је, након сусрета, да је изузетно задовољан како је протекао састанак са амбасадором Лундином и посебно је похвалио менаџмент „Тетра Пака“ у Горњем Милановцу, који је успео да од ове фирме створи бренд који је препознат у свим деловима света. Према његовим речима, посебно је значајно што је ова фирма један од најуспешнијих српских извозника и као таква омогућава да млади и школовани људи из наше општине имају могућност да се запосле и остану у свом родном граду.


gm

Председник општине искористио је прилику да лично позове амбасадора Лундина да присуствује обележавању Дана општине Горњи Милановац, 23. априла 2017. године.


gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!