opstina gornji milanovac

30. март 2017.
Нове инвестиције у здравство


Председник општине Дејан Ковачевић обишао је, у пратњи вршиоца дужности директора Дома здравља Александра Чивовића, радове на доградњи просторија у којима ће бити смештена служба Хитне помоћи.


„Ово је инвестиција од великог значаја за нашу општину, значајна је пре свега за пацијенте јер добијају нов и опремљен простор, који ће бити приступачнији и за прилаз аутомобилима, а и са већим капацитетом за хитно збрињавање пацијената. Уверили смо се да су радови у завршној фази и ускоро очекујемо њихов завршетак. Инвестиција је вредности близу 16.5 милиона динара и средства је обезбедила Канцеларија за управљање јавним улагањима. Такође, уместо досадашњих 28 биће 65 телефонских линија за комуникацију са пацијентима, што ће допринети и да реакција службе буде бржа“, рекао је председник општине Дејан Ковачевић.


Након обиласка Дома здравља, председник општине обишао је и реновирану амбуланту у Бољковцима. Амбуланта је такође реновирана средствима Канцеларије за управљање јавним улагањима и то у износу од нешто више од 4 милиона динара.


Председник је у разговору са мештанима Бољковаца још једном увидео колико велики значај има амбуланта за мештане, који су се захвалили што њихово место није заборављено.
gm    gm

gm    gm

gm    gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!