opstina gornji milanovac

30. децембар 2016.
Милановац учесник у пројекту „Србија у ритму Европе“


У кабинету председника општине Горњи Милановац потписан је споразум о учешћу наше општине у пројекту „Србија у ритму Европе“. Споразум су потписали председник општине Дејан Ковачевић и директор пројекта „Србија у ритму Европе“ Давид Макевић.


„У пројекту „Србија у ритму Европе“ укључено је 20 градова и општина. Ово је највећи дечји телевизијски програм чију је реализацију подржало 20 градова и општина али и 20 европских амбасадора, од којих ће сваки град и општину посетити по један амбасадор. Деца се припремају у две секције (хор и плес) у трајању од 3 минута, по евровизијском систему. Град домаћин биће Сомбор који је ове године победио на такмичењу у Ћуприји“, рекао је Макевић.


gm

Ова манифестација је, од стране медија, окарактерисана као „мала дечја Евровизија“.


„Велико је задовољство што је баш Милановац један од 20 градова који ће се у 2017. години такмичити на манифестацији „Србија у ритму Европе“. Захвалио бих се Радио-телевизији Србије, као и организаторима, јер сматрам да је овај догађај од изузетног значаја, првенствено за децу. Већ у другој половини јануара ћемо кренути са селекцијом деце која су талентована, а 20 најбољих ће учествовати у овом пројекту. Деца ће кроз свој таленат приказати нашу општину у најбољем светлу“, истакао је председник општине.


gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!