opstina gornji milanovac

13. децембар 2016.
Нови километри путева


Завршено је асфалтирање око 3 км пута који спаја село Шарани са Ибарском магистралом, које је финансирано средствима из буџета општине Горњи Милановац. Тим поводом, Шаране су посетили председник општине Дејан Ковачевић и члан Општинског већа задужен за инфраструктуру Десимир Јовановић. Око 1.5 км пута од Савинца до Шарана финансирало је предузеће Азвирт, које је изводило радове на деоници Коридора 11.


gm

„Ове године смо у 29 месних заједница за асфалтирање и поправку локалних и некатегорисаних путева из буџета општине издвојили 86.310.000 динара. Оно што је значајно да је по први пут из буџета општинеиздвојено око 21 милион динара, за комплетно извођење радова и асфалтирање путева, без учешћа грађана. Радови за овај део пута договорени су са компанијом „Азвирт“, који су урадили око 1.5 км пута, а остатакод око 3 км, урађено је средствима из буџета општине“, рекао је председник општине.


Мештани Дренове су сопственим снагама, уз помоћ механизације општине, започели радове на уређењу 4.6 км банкина на путу Срезојевци - Дренова.


gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!