opstina gornji milanovac

22. октобар 2016.
Дан отворених врата


Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић организовао је, по трећи пут, Дан отворених врата, дан у оквиру којег грађани имају прилику да на једном месту разговарају са представницима локалне самоуправе и јавних предузећа.


Пријему су присуствовали и заменица председника Јадранка Достанић, начелник Општинске управе Александар Јевтовић, директор Јавног предузећа за изградњу општине Божидар Вучетић и директор ЈКП „Горњи Милановац“ Рајко Нешковић.


„У оквиру акције „Дан отворених врата“, за ове три суботе, примили смо око 60 грађана. Стручне службе увелико раде на решавању проблема на које су грађани указали претходна два пута, неки су већ и решени. Данас су доминантне теме биле запошљавање и инфраструктура. Ми, као локална самоуправа, имамо веома добру сарадњу са Националном службом за запошљавање. Прекјуче су, кроз Сајам запошљавања, послодавци исказали потребу за 120 радника, а ми ћемо кроз политику самозапошљавања наставити да опредељујемо значајна средства као меру подршке незапосленима. Што се инфраструктуре тиче, директор Вучетић присуствовао је данашњем састанку и ми ћемо се трудити да у наредном периоду решимо што више инфраструктурних проблема“ , истакао је председник општине Дејан Ковачевић.


gm

Акција „Дан отворених врата“ наставиће се и у наредном периоду.


Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!