opstina gornji milanovac

17. октобар 2016.
Електронско наручивање извода и уверења


virtuelni maticar

Од данас грађани, који су уписани у матичне књиге које се воде за подручје општине Горњи Милановац, могу електронским путем да наруче изводе или уверења из Матичне службе општине Горњи Милановац, који ће им стићи на кућну адресу.


На сајту општине Горњи Милановац (www.gornjimilanovac.rs), на страници Виртуелни матичар (www.gornjimilanovac.rs/e-maticar.html), може се директно попунити и проследити образац за издавање извода и уверења из матичних књига и књиге држављана, које се воде за наведено матично подручје.


Наручена документа се шаљу на кућну адресу, искључиво на подручју Републике Србије, и иста се плаћају поузећем пошти, приликом њиховог уручења, односно пријема.


Наручилац је у обавези да плати у моменту уручења пошиљке. Захтев ће бити обрађен у дану пријема, најкасније у року од 24 сата, док ће се испорука тражених докумената извршити у року од пет дана (не рачунају се субота, недеља и државни празници). Ово је још једна од новина у раду Општинске управе општине Горњи Милановац. Од 3. октобра Услужни центар ради до 17 часова, где грађани могу на једном месту попунити и предати своје захтеве.


Општинска управа ће наставити да уводи новине у свој рад, како би грађани могли на што бржи и ефикаснији начин да остваре своја права.
virtuelni maticarПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!