opstina gornji milanovac

30. септембар 2016.
"Дани едукације из области филма и медија"


Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић отворио је, у Модерној галерији Културног центра, манифестацију "Дани едукације из области филма и медија". Ова Манифестација је на програму од 29. септембра до 2. октобра, а организује је Културни центар.


"Уважени директоре Културног центра, поштовани културни посленици, цењени гости наше општине, поштовани посетиоци, даме и господо. Изузетно ми је задовољство што могу да вам се обратим и да вас поздравим у име општине Горњи Милановац. "Дани едукације из области филма и медија" су изузетно значајна манифестација у програму културних активности у нашој општини. О значају и важности овог догађаја довољно говори податак да су гости наше општине, у наредних неколико дана, филмски радници из Велике Британије, Босне и Херцеговине, Бугарске, Македоније, Турске и еминентни предавачи из Србије. Циљеви овог пројекта су афирмација филмског стваралаштва, ширење филмске продукције али и едукација филмских стваралаца, деце и наставника јер је план да се филм користи као наставно средство у школама. Дугујемо велику захвалност и институцијама и установама које су помогле и подржале овај пројекат а то су Министарство културе и информисања Републике Србије, Медија деск Србија, Филмски центар Србије и Регионални центар за професионални развој запослених. Још једном велика захвалност Драгану Арсићу, директору Културног центра и запосленима у овој установи, што су успели да доведу у нашу општину еминентне стручњаке у овој области и што улажу велики напор како би културна понуда Горњег Милановца била пуна квалитетних догађаја. Још једном добродошли и срећно у раду", рекао је председник општине приликом свечаног отварања Манифестације.


"Дани едукације из области филма и медија" су наставак активности Културног центра, који је и током летње сезоне организовао пуно догађаја из културе.
gm    gm

gm    gm

gm    gm

gm    gm

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!