opstina gornji milanovac

08. септембар 2016.
Посета представника Министарства одбране и Генералштаба Војске СрбијеУ кабинету председника општине Горњи Милановац Дејана Ковачевића одржан је састанак са представницима Министарства одбране Републике Србије и Генералштаба Војске Србије. Састанку су присуствовали представница Управе за инфраструктуру Министарства одбране Маја Крга, представници Генералштаба потпуковник Миодраг Костић и потпуковник Милош Перуничић и из Гарнизона у Горњем Милановцу, командант Гарнизона, потпуковник Недељко Планојевић и потпуковник Манојле Мићовић.


Тема састанка била је озакоњење објеката у зони забране градње око војног комплекса "Луњевица". Представници Генералштаба истакли су да постоје правилници Министарства одбране којима је уређено питање зона око војних комплекса. Договорено је да се општина Горњи Милановац, по овом питању, обрати Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Министарству за државну управу и локалну самоуправу, како би сви актери заједно и у координацији са Министарством одбране пронашли решење по овом питању.


Након завршетка састанка, две делегације обишле су објекат војног комплекса "Луњевица" и на лицу места се уверили каква је ситуација у вези са питањима о којима су разговарали на састанку.
gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!