opstina gornji milanovac

07. август 2016.
Почела изградња фудбалског терена у Брусници


Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић присуствовао је започињању радова на изградњи фудбалског терена у Брусници. Изградња овог терена договорена је у јулу месецу, када је, у кабинету председника општине, потписан Протокол о сарадњи између општине Горњи Милановац, Јавног комуналног предузећа "Горњи Милановац" и Месне заједнице Брусница. Овим споразумом договорена је изградња великог терена за фудбал у Брусници за потребе месне заједнице, чиме ће се омогућити да грађани у овом делу општине имају приступ различитим спортским садржајима. Такође, овим споразумом договорено је да МЗ Брусница дозволи прикључење воде којом ће се напајати Семедраж што је недавно и испуњено.


"Као што смо договорили, Протоколом о сарадњи, данас смо отпочели радове на изградњи фудбалског игралишта. Већ на јесен овде ћемо имати изграђено фудбалско игралиште, које ће моћи да се користи.", изјавио је, приликом обиласка градилишта, председник општине Дејан Ковачевић.


Поред председника општине овом догађају присуствовали су и директор Јавног комуналног предузећа "Горњи Милановац" Рајко Нешковић и председник МЗ Брусница Милан Нешковић.

gm    gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!