opstina gornji milanovac

03. август 2016.
Одржан нови састанак у вези теочинског водовода


Као што је и договорено на првом радном састанку, данас је у кабинету председника општине Горњи Милановац Дејана Ковачевића одржан састанак са представницима Режијског одбора за теочински водовод. Састанку су присуствовали председник општине Дејан Ковачевић, заменица председника општине Јадранка Достанић, директор Јавног комуналног предузећа "Горњи Милановац" Рајко Нешковић и представници Режијског одбора.


Општина Горњи Милановац и ЈКП "Горњи Милановац" обезбедиће пумпу која ће у наредних неколико дана бити уграђена и комунално предузеће ће након тога обезбеђивати Теочину 3000 м3 воде на месечном нивоу. Представници Режијског одбора преузели су обавезу да се договоре са представницима Електропривреде Србије око постављања бројила и начина плаћања електричне енергије по домаћинству за кориснике водовода.


Председник општине инсистирао је да се сам базен за воду додатно обезбеди и да се простор око њега уреди.


Наставиће се са периодичним састанцима Јовице Биорца, испред Режијског одбора, и Томислава Нешовића и Милана Брковића, испред ЈКП "Горњи Милановац", како би пројекат за водоснадбевање Теочина био завршен.

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!