opstina gornji milanovac

02. август 2016.
Посета "IG" хотелу

gm

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић, у пратњи заменице председника општине Јадранке Достанић и начелника Општинске управе Александра Јевтовића, посетио је новоизграђени "IG" хотел у Горњем Милановцу.


"Велико ми је задовољство што сам данас у овом изузетном објекту, чијом изградњом Горњи Милановац добија нове смештајне капацитете, а гости нашег града, пре свега пословни људи, простор где могу да се сместе. Задовољан сам чињеницом да су у протекла два месеца хотел, а самим тим и нашу општину, посетили туристи из 32 државе са свих континената. Нама је у интересу да што више људи одседа у Горњем Милановцу јер тако имају прилику да боље упознају нашу општину и бројне могућности које она пружа", изјавио је председник општине Дејан Ковачевић.


Хотел "IG" започео је са радом 18. маја ове године и решењем Министарства надлежног за послове туризма категорисан је као Гарни Хотел 4*.


"Сви запослени у нашем хотелу су из нашег града. Уз обуке које смо спровели, особље је стекло знања достојна хотела са четири звездице. Објекат је грађен у периоду април 2015. - мај 2016. године и има статус енергетски високо ефикасног објекта. Гости су, већином, послом у Горњем Милановцу и раније нису спавали у нашем граду, већ у Чачку, или у околним местима, у којима су имали смештај ове категорије", рекао је Владимир Танасковић, генерални директор "IG invest".


Општина Горњи Милановац поставила је развој туризма на високу позицију на листи приоритета и подржава овакве и сличне пројекте у овој области.

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!