opstina gornji milanovac

29. јул 2016.
Састанак са представницима Савеза самосталних синдиката Србије


У кабинету председника општине Горњи Милановац Дејана Ковачевића, одржан је састанак са представницима Савеза самосталних синдиката Србије (СССС). Поред председника општине састанку су присуствовали и потпредседник Савеза самосталних синдиката Србије и председник Синдиката запослених у комунално - стамбеној делатности Србије мр Милан Грујић , председник општинског одбора СССС у Горњем Милановцу Раде Максимовић, директор Јавног комуналног предузећа "Горњи Милановац" Рајко Нешковић и председник синдиката ЈКП "Горњи Милановац" Живан Јеремић.


Председник општине упознао се са радом Синдиката и саслушао предлоге које су му изнели представници синдиката у вези са потписивањем посебног колективног уговора.


Представници Синдиката изразили су захвалност председнику општине што је имао разумевања и времена да их угости и саслуша и истакли да у њима има партнере и подршку.


"Према ономе што сам чуо и начину на који радите, сматрам да ћемо успети да створимо партнерски однос између Синдиката и општине Горњи Милановац, који ће донети бољитак и радницима и општини као оснивачу", истакао је Милан Грујић, потпредседник СССС.

gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!