opstina gornji milanovac

29. јун 2016.
Додељена признања најбољим ученицима општине Горњи Милановац


gm

Горњи Милановац, 28. јун – У Свечаној сали гимназије "Таковски устанак" одржана је традиционална свечаност уручивања признања најбољим ученицима у школској 2015/2016. години. На скупу који је за ученике организовао председник општине Дејан Ковачевић, наградио је ђаке генерације, добитнике дипломе "Вук Караџић", као и ученике који су освојили једно од прва три места на републичким такмичењима.


Свечаном пријему, поред добитника, присуствовали су и председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић, председник Скупштине Александар Јевтовић, секретар Скупштине, чланови општинског већа, директори јавних предузећа и установа, наставници, професори и директори школа.


"Драги ученици, поштовани родитељи, цењени наставници и професори, велико ми је задовољство да вас поздравим у име општине Горњи Милановац. Сматрам да је моја обавеза да увек истичем најбоље и да их издвајам за пример, а то сте ви. Показали сте да сте вредни и истрајни и да сте дали све од себе, како бисте остварили овај сјајан успех. Велике заслуге за ваше успехе имају и ваши родитељи и ваши наставници и професори, који су успели да ваша интересовања и способности усмере ка правим вредностима. Пред вама су нови изазови, али сам сигуран да сте кроз досадашње школовање поставили добру основу, на којој ћете надограђивати знање и остваривати нове успехе. Знање је главни адут за вашу светлију будућност. Ви сте понос наше општине и желим вам пуно среће у даљем школовању", рекао је председник општине Дејан Ковачевић.


Ове године признања су освојила 74 ученика, од којих су њих десет својим радом и залагањем заслужено први међу једнакима у својој генерацији. Њима је председник Општине уручио посебне плакете, које су по први пут додељиване ђацима генерације. Ђаци генерације у школској 2015/2016. години су: Пауновић Марко, Даничић Јована, Мијатовић Милица, Симоновић Марија, Живанић Вања, Никитовић Драган, Поповић Јелена, Васовић Лазар, Јанковић Филип и Стојановић Стефан.
gm    gm

gm    gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!