opstina gornji milanovac

06. јун 2016.
Саопштење за јавност председника СО Горњи Милановац


gm

Поводом изјава челника Општинског одбора Социјалистичке партије Србије Горњи Милановац на недавно одржаној конференцији за новинаре, председник Скупштине општине Горњи Милановац Александар Јевтовић издаје следеће:


САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ


Руководство Социјалистичке партије Србије у Горњем Милановцу на недавно одржаној конференцији за новинаре изразило је сумњу у регуларност рада Кадровске и Изборне комисије општине Горњи Милановац, а самим тим и регуларност одржавања наредне седнице Скупштине општине. На конференцији за новинаре речено је да су тим поводом поднете жалбе Управном суду.


Овим путем обавештавам јавност општине Горњи Милановац да су све жалбе поднете Управном суду одбијене пресудама Управног суда донетим дана 02.06.2016. године. Овим је отклоњена свака сумња у регуларност рада наведених органа. Пресудама Управног суда потврђено је да су уверења о избору за одборнике са изборне листе АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ издата на законит начин као и да су се стекли услови да Скупштина општине потврди мандате одборницима који долазе на место оних одборника који су преузели друге функције. На самом крају пресуда се каже да закон није повређен на штету жалиоца.


Друга редовна седница Скупштине општине Горњи Милановац заказана је за петак 10. јун 2016. године на којој ће се новим одборницима у складу са законом потврдити мандати и бити донете друге значајне одлуке за живот грађана општине Горњи Милановац.


У Горњем Милановцу,
06.06.2016. године
ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ
ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ
Александар Јевтовић с.р.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!