opstina gornji milanovac

03. јун 2016.
129 нових уговора о додели бесповратних подстицајних средстава у пољопривреди општине Горњи Милановац


gm

Данашњим потписивањем уговора о додели подстицајних средстава између 129 носилаца регистрованих пољопривредних домаћинстава са територије општине Горњи Милановац и председника општине Дејана Ковачевића, настављена је овогодишња додела бесповратних подстицајних средстава у пољопривреди општине Горњи Милановац.


Председник Ковачевић је поздравио присутне пољопривреднике и честитао им на значајним ивестицијама које су, заједно са Општином, уложили у пољопривреду општине Горњег Милановца у току трајања овогодишњег конкурса. Он је такође најавио оснивање посебне Канцеларије за пољопривреду у оквиру Општинске управе која ће пружати неопходну стручну помоћ свим пољопривредницима и кроз интеракцију произвођача и стручних лица омогућити лакше и планско остваривање дугорочних развојних циљева у пољопривреди.


У току овогодишњег конкурса пристигло је укупно 384 захтева, од чега је 370 позитивно решено у оквиру расположивих средстава опредељених Буџетом општине Горњи Милановац за ову намену. Како је председник општине најавио да ће ребалансом општинског буџета бити опредељена додатна средства за ову намену, остаје простора за решавање преосталих захтева који испуњавају услове конкурса, али и за све друге пољопривреднике који су се интересовали за наставак конкурса, рачунајући на подстицајна средства.
gm    gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!