opstina gornji milanovac

01. јун 2016.
Приступни путеви дуж Коридора 11


gm

Председник општине Дејан Ковачевић, заједно са надзорним органом Коридора Србије Гораном Дуњићем, чланом Општинског већа задуженим за инфраструктуру Десимиром Јовановићем и директором Јавног предузећа за изградњу Божидаром Вучетићем, обишао је трасу ауто-пута од Брђана до Бољковаца.


gm

Том приликом са председницима Месних заједница Брђана, Семедражи, Савинца, Такова, Врнчана, Бољковаца и Ручића лоцирани су највећи проблеми који отежавају свакодневни живот горе наведених села истакавши да се до краја године морају урадити сви приступни путеви дуж целог коридора и да ће свакодневно до краја извођења тих радова неко од представника Општине бити присутан на самој траси коридора.


"Десимир Јовановић, члан општинског већа биће задужен за координацију свих радова који се обављају и надамо се да ћемо у предвиђеном року успети да решимо већи број проблема са којима се суочавају мештани околних села кроз које пролази сам Коридор 11. Локална самоуправа је вољна да помогне, али ће помоћ бити затражена и од надлежног министарства и Коридора Србије. У наредном периоду у сарадњи са Министарством грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре дефинисаће се траса приступне саобраћајнице, док ће мост на Дичини бити завршен до краја јуна" истакао је председник Ковачевић.
gm    gm

gm    gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!