opstina gornji milanovac

27. мај 2016.
Олимпијски час


gm

У основној школи "Момчило Настасијевић" свечаним отварањем, одржан је "Олимпијски час" у којем је учествовало преко 200 деце различитих узраста.


У име општине Горњи Милановац, присутне ђаке, организаторе и наставнике поздравила је Јадранка Достанић заменик председника Општине Горњи Милановац која је и уједно отворила "Олимпијски час".


"Задовољство ми је што је Олимпијски комитет Србије изабрао Горњи Милановац као општину у којој ће се одржати "Олимпијски час" и што ће наши најмлађи суграђани имати прилику да упознају нашег олимпијца Стевана Плетикосића.


Кроз данашње активности деца ће стећи корисна знања и вештине, научиће како да се се носе са победама, a и поразима поштујући правила фер плеја, развиће навике здравог живљења како би постали успешнији и задовољнији чланови друштва.


Најважније је да наша деца данас науче нешто ново о спорту и олимпијским вредностима, јер бити спортиста је нешто најлепше што можете да учините за себе, свој град и своју породицу.


У име општине Горњи Милановац, драги школарци, желим вам срећан завршетак школске године са жељом да својим успесима како на пољу спорта тако и у осталим сферама живота учините све нас још поноснијим."
gm    gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!