opstina gornji milanovac

26. мај 2016.
10. фестивал позоришног стваралаштва ученика основних и средњих школа


У сали Норвешке куће одржан је 10. фестивал позоришног стваралаштва ученика основних и средњих школа са подручја општине Горњи Милановац. Фестивал се реализује под покровитељством општине Горњи Милановац, компаније "Swisslion – Takovo", АД "Рудник", флотације "Рудник" и предузећа "Taпа – Тапа".


У наредних неколико дана у Норвешкој кући, али и у Такову, Каменици и на Руднику биће изведене четири представе, различитог жанра и позоришног израза, које су у сарадњи са својим професорима и наставницима припремила деца из основних школа "Таковски устанак" из Такова, "Иво Андрић" из Прањана, одељење у Каменици и "Арсеније Лома" са Рудника. И ове године свој допринос фестивалу дали су драгуљи нашег града – инклузивни дечији хор "Распевани цветићи", предвођени диригентом Слађаном Попов.


Десети фестивал позоришног стваралаштва ученика основних и средњих школа са подручја општине Горњи Милановац, како доликује једној оваквој манифестацији отворио је председник општине Дејан Ковачевић који је у свом обраћању упутио речи хвале првенствено деци – глумцима, васпитачима, учитељима, наставницима, професорима, редитељима представа, организаторима Фестивала и свима који негују позоришну уметност, похваливши рад милановачког позоришта и Културног центра, који се годинама труде да одрже ниво културе који доликује месту као што је Горњи Милановац.
gm    gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!