opstina gornji milanovac

22. април 2016.
Корак по корак до уређеног излетишта


gm

Трагом молби многобројних грађана и посетилаца једног од омиљених горњомилановачких излетишта, Општинска управа је започела са уређењем излетишта на Ждребану.


С обзиром да велики број грађана традиционално одлази на Ждребан, посебно у време првомајских празника, благовремено су извршени неопходни радови на уређењу чесме на Ждребану, која је од ове недеље поново у функцији. Након изласка на терен надлежних служби Општинске управе, сачињен је предмер и предрачун радова, а потом је извршено чишћење и уређење саме чесме, поправљена је ограда око чесме и извршено санирање оштећења на цевима која су раније узроковала смањење протока изворишта.


Општинска управа има у плану да у наредном периоду, сходно финансијским могућностима, полако уређује део по део овог излетишта уз апел грађанима да и сами допринесу на свој начин – чувајући оно што буде уређено, поштујући животну средину и придржавајући се мера заштите од пожара. Само заједно као партнери, грађани и локална самоуправа, можемо учинити да нам свима буде боље и наша општина буде и остане средина за пример.
gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!