opstina gornji milanovac

14. април 2016.
Одржан јубиларни 10. Међународни карате семинар


gm

У спортској хали "Бреза", 8, 9. и 10. априла 2016. године у организацији Карате клуба "Таково" одржан је 10. по реду Међународни карате семинар за ученике и инструкторе, којим је руководио Сенсеи Велибор Вебо Димитријевић.


На овом семинару окупило се око 100 спортиста из целе Србије. Поред домаћих учесника, семинару су присуствовали и спортисти из бивших југословенских република, али и специјални гости из Шведске и Енглеске.


Председник Српске шотокан карате академије, Велибор Димитријевић, изразио је велико задовољство услед пријема и подршке која је добијена за организацију јубиларног семинара, као и то што је оваква карате манифестација део званичног програма априлских манифестација посвећених прослави Дана општине.


Председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић честитао је Карате клубу "Таково", Јавном предузећу "Спортско-рекреативни центар" и Спортском савезу општине Горњи Милановац на успешној организацији овог догађаја са међународним карактером. "Општина Горњи Милановац, према својим могућностима, издваја значајна средства за спорт како кроз изградњу спортских објеката - водећи рачуна о градској и сеоској средини, тако и кроз финансијску подршку спортским клубовима", изјавио је председник општине.
gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!