opstina gornji milanovac

12. април 2016.
Дом културе отворен за посетиоце


gm

"Позивам све наше суграђане, да у наредним данима посете Дом културе који је већ оцењен као најлепше здање под Рудником и упознају се са његовим новим садржајима. Објекат ће бити отворен за посетиоце сваког дана у времену од 8.00 до 20.00 часова, а у наредним данима биће организовани и бројни културно-уметнички садржаји", рекао је председник општине Милисав Мирковић.


Дом културе у Горњем Милановцу свечано је отворен 8. априла 2016. године. Реконструкцијом и адаптацијом бившег Дома ЈНА, Горњомилановчани су добили место у коме ће моћи да прате позоришне и биоскопске представе чак и оне које захтевају најсавременије сценско-техничке услове, да посете репрезентативне изложбе у репрезентативном простору, уживају у концертима, опери, балету…


Председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић посебно је нагласио да је овај објекат храм културе свих грађана наше општине, изразио наду да ће у њему стасавати нове генерације талентованих младих људи и да ће право испуњење циља пројекта бити задовољни грађани и млади људи који ће у Дому имати прилике да буду у додиру са непролазним културним вредностима.
Повратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!