opstina gornji milanovac

06. април 2016.
Радови на уређењу општине у току


gm

Поступајући по налогу председника општине Горњи Милановац Милисава Мирковића службе Јавног комуналног предузећа "Горњи Милановац", Јавног предузећа за путеве и Јавног предузећа за изградњу јуче су започеле односно интензивирале активности из своје надлежности на уређењу градског и сеоског подручја.


У току је санирање оштећења на путним правцима на територији општине Горњи Милановац и то на улицама у градском и приградском подручју и на локалним и некатегорисаним путевима на сеоском подручју, као и тротоарима и другим јавним површинама.


Такође, по налогу председника општине у наредним данима изводиће се радови на уређењу Трга кнеза Михаила, Градског парка, Великог парка и свих других јавних површина и то кошење, предузимање мера и поступака који обезбеђују нормалан развој заступљених биљних врста и трајност њихових физичких, здраствених и естетских вредности, уређење расвете на градском подручју, уређење хоризонталне и вертикалне саобраћајне сигнализације на градском и сеоском подручју, чишћење канала, уклањање и орезивање ниског и високог растиња, прање улица…


Традиционална пролећна акција Општине Горњи Милановац "Уредимо наш град и општину" биће реализована током данашњег дана, а учесници акције окупиће се на Тргу кнеза Михаила у 9.00 сати, када ће бити објављен план активности са локацијама и координарторима. У овој акцији учешће ће узети наши млади суграђани, волонтери, активисти Црвеног крста, милановачких културно-уметничких друштава "Типопластика" и "Шумадија" и спортисти многих милановачких клубова, ученици основних и средњих школа уз подршку Канцеларије за младе и Општинске управе општине Горњи Милановац. Иначе, централна пролећна акција под називом "Очистимо град и општину 2016" биће организована 12. априла у Прањанима, Каменици и Брезни, 13. априла на Руднику и у Угриновцима, 14. априла у Такову и Бољковцима, а 15. априла у Враћевшници и на градском подручју.
gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!