opstina gornji milanovac

01. април 2016.
"Уредимо наш град и општину"


Традиционална пролећна акција општине Горњи Милановац "Уредимо наш град и општину" биће организована у среду 6. априла 2016. године. Учесници акције окупиће се на Тргу кнеза Михаила у 9 сати, када ће бити објављен план активности са локацијама и координарторима.


У акцији ће учествовати наши млади суграђани, волонтери, активисти Црвеног крста, милановачких културно-уметничких друштава "Типопластика" и "Шумадија" и спортисти многих милановачких клубова, ученици основних и средњих школа уз подршку Канцеларије за младе и Општинске управе Општине Горњи Милановац.


За све заинтерсоване, Општинска управа обезбедила је рукавице и џакове за отпад, којим ће се сакупљати немарно бачени папири и други отпад по свим улицама, дечјим парковима, речним коритима и свим јавним површинама. Овом акцијом се, поред чишћења, постиже и подизање свести о значају чисте и уређење животне средине за све грађане Горњег Милановца.


Општина Горњи Милановац позива све грађане који су у могућности да се придруже и дају свој допринос у уређењу града и општине, да једним заједничким окупљањем, дружењем и радом постигнемо заједнички циљ да наш град у коме породично живимо и радимо буде чист и пример по уређености у целој Србији.


Акција представља део активности на генералном пролећном уређењу општине, које су започете још током фебруара, а обухватају прање улица, окресивање растиња, садњу украсног цвећа, уређење травнатих површина, поправку улица, одлагање кабастог отпада и других инфраструктурних и комуналних делатности.
gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!