opstina gornji milanovac

26. фебруар 2016.
Знањем до квалитетне производње кабасте сточне хране


gm

Јуче су, у Великој сали Општине Горњи Милановац, представници Института за крмно биље из Крушевца одржали предавање за око педесет окупљених горњомилановачких пољопривредних произвођача.


Присутне је, у име председника општине Горњи Милановац, поздравио Мирослав Миловановић заменик председника општине и поручио окупљеним произвођачима да је знање главни савезник пољопривредника у производњи квалитетне сточне хране од које у великој мери зависи и квалитет млека и меса у сточарској производњи.


Предавачи ИКБ Крушевац представили су позитивне примере у производњи кабасте сточне хране, посебно у спремању конзервисане силаже и сенаже, а присутни пољопривредници донели су и своје узорке ових пољопривредних производа на бесплатно тестирање квалитета.


Општина Горњи Милановац настојаће да и даље кроз обезбеђивање стручних предавања помогне пољопривредним произвођачима са своје територије да постојеће ресурсе што боље употребе и постигну висок квалитет у пољопривредној производњи, на обострано задовољство.gm    gmПовратак на: Саопштења


logo opstine gornji milanovac

Ћир    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Општина Горњи Милановац

Aдреса: Tаковска 2,

32300 Горњи Mилановац, Србија

Тел: +381 32 / 515 0050

Факс: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Усудити се, то је цена напретка!