opstina gornji milanovac

27. decembar 2017.
Poseta predstavnika Streljačkog saveza Srbije


Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević upriličio je prijem za predstavnike Streljačkog saveza Srbije. Delegaciju su predvodili potpredsednik Saveza Nikola Marić i državna reprezentativka Andrea Arsović.


Glavni razlozi posete su davanje na korišćenje elektronske mete Streljačkoj družini „Dragan Jevtić Škepo“ i izvesno domaćinstvo Gornjeg Milanovca Državnom prvenstvu u streljaštvu 28. i 29. aprila 2018. godine.


gm

Nikola Marić istakao je da je Streljačka družina iz Gornjeg Milanovca klub koji je u prethodne dve godine najviše napredovao i veliku pažnju posvećuje mlađim kategorijama i da je elektronska meta stimulans za dalje napredovanje. Na sednici Upravnog odbora Streljačkog saveza u četvrtak biće odlučeno ko će biti domaćin državnog prvenstva, a najveće šanse za domaćinstvo ima Gornji Milanovac i Sportska hala „Breza“.


gm

Predsednik opštine Dejan Kovačević istakao je da je zahvalan na podršci koju Streljački savez posvećuje Streljačkoj družini „Dragan Jevtić Škepo“ i istakao da je ponosan na naše mlade strelce. Prema njegovim rečima opština je spremna da podrži sportska takmičenja ali u isto vreme ne želi da rasipa novac građana. Opština će pomoći organizaciju državnog prvenstva ukoliko Upravni odbor Saveza u četvrtak odluči da je Gornji Milanovac domaćin.


gm

Državna reprezentativka i učesnica dve Olimpijade Andrea Arsović istakla je da je oduševljena Gornjim Milanovcem i izrazila nadu da će u aprilu imati priliku da se takmiči u hali „Breza“.


Procena je da će na državnom prvenstvu u aprilu učestvovati oko 300 takmičara.


gm

gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!