opstina gornji milanovac

26. decembar 2017.
Renovirana ambulanta u Vraćevšnici


Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević otvorio je renoviranu ambulantu u Vraćevšnici. Ambulanta je renovirana sredstvima Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima, a vrednost radova je 3 miliona dinara.


„Opština Gornji Milanovac nastavlja sa ulaganjem u zdravstvo preko Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima. U Vraćevšnici je počela sa radom renovirana ambulanta. Tri dana su ovde prisutni i lekar i medicinska sestra, jednom sedmično ovde je i zubar. Dogovorio sam se sa direktorom Doma zdravlja da medicinska sestra bude svaki dan ovde u određenom vremenskom periodu zbog svih pacijenata koji moraju da prime terapiju. Vrednost projekta je preko 3 miliona dinara, objekat je energetski efikasan, unutra su potpuno renovirane prostorije, tako da smo dobili jednu modernu, potpuno opremljenu ambulantu. To i jeste deo programa koji smo obećali sugrađanima pred izbore 2016. godine, da zdravstvena zaštita bude dostupna u svim selima i mi se trudimo da to i ispunimo“, rekao je predsednik opštine Dejan Kovačević.


gm

Ambulantu u Vraćevšnici pored predsednika, obišao je i vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja Aleksandar Čivović.


„Učinićemo sve da pružimo svu neophodnu zdravstvenu pomoć svima kojima je ona potrebna. Preventivno delovanje je izuzetno važno i na tome ćemo raditi u narednom periodu. Pre nekoliko meseci smo ušli u proces akreditovanja Doma zdravlja, što znači standardizovanje uslova rada i pružanja medicinskih usluga. Nadam se da ćemo u godini pred nama završiti taj proces“, istakao je Čivović.


gm

gm

gm

gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!