opstina gornji milanovac

25. decembar 2017.
Promocija Javnog poziva za učešće u programu podrške sektorima prerađivačke industrije


Pozivamo Vas u utorak 26. decembra 2017.g. sa početkom u 10:00 skupštinska sala Opštine Gornji Milanovac ( ul.Takovska br.2)


Obaveštavamo Vas da je Razvojna agencija Srbije (RAS) raspisala Javni poziv za učešće u programu podrške sektorima prerađivačke industrije. Pravo učešća imaju mala i srednja preduzeća koja se bave proizvodnjom, preradom ili uslugama iz sektora prerađivačke industrije i to: industrija mašina i opreme, prehrambena industrija, drvna i industrija nameštaja i industrija gume i plastike. Korisnici programa će imati priliku za sufinansiranje i do 50 % opravdanosti projekta, odnosno do maksimalno 2.000.000,00 dinara bespovratnih sredstava.


gm

Sufinansiraće se projekti koji se odnose na uređenje poslovanja u skladu sa međunarodnim standardima, unapređenje postojećih i razvoj novih proizvoda, novi dizajn proizvoda i ambalaže, kao i nabavku i implementaciju specijalizovanog softvera.Pravo na bespovratna sredstva imaće i projekti koji se odnose na izradu studije izvodljivosti kroz upotrebu IKT sistema, kao i studije o proceni uticaja novih poslovnih procesa na životnu sredinu, proširenje proizvodnih kapaciteta i nastupi na međunarodnim sajmovima.


Javni poziv je otvoren dok se raspoloživa sredstva iz Programa ne utroše.


Više informacija o Programu i prateću dokumentaciju možete naći na sajtu Razvojne agencije Srbije http://ras.gov.rs/kreiraj-zivot/otvoreni-pozivi-konkursi/kreiraj-zivot-javni-poziv-za-ucesce-u-programu-podrske-sektorima-preradivacke-industrije i sajtu Regionalne agencije za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga http://www.kv-rda.org/javni-poziv-za-ucesce-u-programu-podrske-sektorima-preradivacke-industrije//p>

AGENDA

10:00-10:30 - Predstavljanje Javnog poziva za učešće u programu podrške sektorima prerađivačke industrije

10:30-10:45 - Pitanja i odgovori


Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!