opstina gornji milanovac

8. decembar 2017.
Koktel za milanovačke privrednike


Mesec decembar je period u kome treba svesti rezultate rada u odlazećoj godini, analizirati šta je urađeno i planirati poslove za narednu godinu. Upravo to je učinio Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević koji je sinoć , sa svojim saradnicima, upriličio novogodišnji koktel za privrednike iz milanovačke opštine. Preko sedamdeset predstavnika privrede prisustvovalo je događaju na kome su bili u potpunosti informisani o rezultatima aktuelne vlasti u ovoj godini ali i planovima za 2018. godinu.


gm

„Iza nas je uspešna godina, u kojoj su napravljeni značajni koraci na unapređenju poslovnog ambijenta i stvaranju infrastrukturnih preduslova za razvoj Gornjeg Milanovca. Nadam se da će 2018. godina biti još uspešnija. Ostvarili smo uspešnu saradnju sa Predsednikom Republike Srbije, Vladom Srbije, resornim ministarstvima i Kancelarijom za upravljanje javnim ulaganjima. Jedna od prvih poseta Aleksandra Vučića, kao predsednika Republike Srbije, bila je upravo Gornjem Milanovcu i to je dokaz da smo prepoznati kao uspešna lokalna samouprava. Da bi jedna lokalna samouprava bila uspešna neophodna je dobra saradnja opštine i privrednika. Mi to u našoj opštini delima uspešno dokazujemo i nadam se da će tako biti i u budućnosti. Otvoreni smo za sve vaše predloge koji bi doprineli da Gornji Milanovac krene još jače i brže napred. Bez jake privrede nema ni jake opštine“, rekao je između ostalog predsednik Kovačević u svom govoru.


gm

Ovakav prijem je mesto gde se mogu razmeniti iskustva, čuti kritike i pohvale zahvaliti za zajedničke uspehe i dati podstrek za nove poteze. Sudeći po velikom broju odazvanih privrednika, lokalna vlast može i u narednom periodu računati na ozbiljno i odgovorno partnerstvo u projektima koji su od zajedničkog interesa.


gm

„Pristupna saobraćajnica je nešto što vas najviše zanima i povod zbog koga sam ja juče obišao deset najvećih kompanija. Ja se još jednom zahvaljujem svima vama koji ste dali podršku da jedno pismo uputimo predsedniku Srbije i dokažemo, iako je on bio ovde i zna kolika je privredna aktivnost, da je zbog broja vozila za potrebe privrede neophodna pristupna saobraćajnica. Nedopustivo je da do auto-puta dolazimo kroz centar opštine. Kada smo sabrali broj vozila za deset najvećih privrednih subjekata, došli smo do cifre od 500 kamiona i teretnih vozila dnevno“, istakao je predsednik.


gm

Uz lične želje za sreću, zdravlje i uspeh u narednoj godini svim prisutnima i njihovim porodicama, predsednik je poželeo nastavak uspešne saradnje lokalne samouprave i milanovačke privrede i u godinama koje slede. Prijemu su prisustvovali i direktori javnih preduzeća i ustanova.


gm

gm

gm

gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!