opstina gornji milanovac

8. novembar 2017.
„Traži se Ljubica“


U službenim prostorijama JKP „Gornji Milanovac“ upriličena je izložba likovnih radova koji su pristigli na temu selektivnog odlaganja otpada, a u sklopu akcije „Traži se Ljubica“, koju sprovodi to preduzeće. Učešće su uzele osnovne škole sa teritorije opštine, i shodno sloganu „važno je učestvovati“ sve škole će dobiti nagrade.


gm

„Ugostili smo predstavnike osnovnih škola sa teritorije naše opštine, povodom likovnog konkursa na temu „Traži se Ljubica“. Pristiglo je oko 500 radova naših mladih sugrađana i to nam je poslužilo kao povod da organizujemo izložbu u službenim prostorijama JKP „Gornji Milanovac“. Školama ćemo kao nagrade pokloniti lopte za časove fizičkog vaspitanja i kante za smeće. Škole će prazniti kante u kontejnere za selektivno odlaganje otpada“, rekao je vršilac dužnosti direktora JKP „Gornji Milanovac“ Ivan Lazić.


gm

Prema rečima rukovodstva JKP „Gornji Milanovac“, slične akcije organizovaće se i u budućnosti sa željom da se o selektivnom odlaganju otpada i o zaštiti životne sredine zna što više.


gm

gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!