opstina gornji milanovac

6. novembar 2017.
Asfaltiran put Šilopaj - Cerova


Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević prisustvovao je asfaltiranju lokalnog puta Šilopaj - Cerova. Asfaltiranje ovog putnog pravca, u dužini od 2.100 metara, u potpunosti se finansira iz budžeta opštine. Vrednost radova iznosi 9.328.095,00 dinara.


„Ja sam 30 godina živeo u gradu, pa sam se vratio na selo. Ovaj put smo mi uradili iz svojih sredstava pre tridesetak godina i ovo je prvi put, od tada, da se neko setio da naše selo postoji. Ovo je jedan od najradosnijih dana u našim životima i zahvalni smo lokalnoj samoupravi što su asfaltirali ovaj put. Zahvalni smo predsedniku opštine Dejanu Kovačeviću i njegovo ime će zauvek ostati u pamćenju meštanima, jer je uradio puno za nas“, rekao je Radovin Štulović iz Cerove.


gm

Nekadašnji predsednik Saveta mesne zajednice Bogdan Bojo Likić istakao je da nikada nisu izvedeni radovi ovog obima i kvaliteta, kao što je sada ovaj lokalni put. Ističe da se sada automobilom može proći u svako doba godine i da su meštani izuzetno zadovoljni kako je put urađen.


gm

„Izuzetno značajna investicija za naše selo i nadam se da će se narod vratiti, kao što imamo primera i sada, jer je dobar put preduslov za tako nešto“, rekao je Dragan Sretenović, koji je član Saveta mesne zajednice Šilopaj.


gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!