opstina gornji milanovac

26. oktobar 2017.
Jesenje čišćenje grada


Opštinska uprava opštine Gornji Milanovac (Kancelarija za zaštitu životne sredine), u saradnji sa preduzećem „FOKA“ d.o.o. iz Gornjeg Milanovca, koje je obezbedilo i doniralo 1.000 kesa za sakupljanje otpada, organizovala je akciju „Jesenje čišćenje našeg grada 2017“.


Cilj akcije je da se uredi i očisti grad, da se kroz zajedničko druženje i rad deca edukuju o potrebi pravilnog deponovanja otpada, ali i da primerom pokažu svakom pojedincu, koji se nemarno odnosi prema čistoći našega grada, da je mnogo više onih koji žele čist i uredan grad.

JKP „Gornji Milanovac“je u okviru akcije, uz deljenje plavih (za papir) i žutih (za PET ambalažu) kesa učesnicima i zainteresovanoj javnosti, promovisao primarnu selekciju otpada na svom štandu.


gm

Pored radnika Kancelarije za zaštitu životne sredine i Odeljenja za inspekcijske poslove, pojedinci iz drugih odeljenja Opštinske uprave, koji su ranije kao koordinatori učestvovali u ovakvim akcijama, uključili su se u koordinaciju rada na čišćenju grada i dežurstvo tokom same akcije.


Svi učesnici akcijeokupili su se na Trgu kneza Mihaila u 12 časova, odaklesu krenuli na čišćenje unapred određenih lokacija.


gm

gm

gm

gm

gm

gm

Povratak na: Saopštenja


logo opstine gornji milanovac

Ćir    Lat    Eng


       
opstina gornji milanovac
 

Opština Gornji Milanovac

Adresa: Takovska 2,

32300 Gornji Milanovac, Srbija

Tel: +381 32 / 515 0050

Fax: +381 32 / 720 282

info@gornjimilanovac.rs
www.gornjimilanovac.rs

Usuditi se, to je cena napretka!